Big
Normal
Tablet
Mobile

Újra vár Körmönfont tábor

az őszi szünetben is!
Szerző: 2021. október 13.

KÖRMÖNFONT TÁBOR AZ ÖSZI SZÜNETBEN

(2021 október 25 8.00 órától - október 29. 16.00 óráig)

 

Ebben az évben hagyományteremtő jelleggel útjára bocsájtjuk őszi szüneti napközis táborunkat, melyre szeretettel várjuk a kisebbeket és nagyobbakat (7-15 éves korig).

 

Akár egész hétre, akár 1-1 napra is várja a gyerekeket a Szennai Skanzen az őszi szünetben. Teljes hét, mely napi 3x étkezést is tartalmazza 19000 Ft/fő, 

napi részvételi díj 3900 Ft/fő.

Testvérpárok esetén a részvételi díjakból 15% kedvezményt biztosítunk!

 

Az öt napos táborban a Szennai Skanzen egyedi lehetőségeit kihasználva tartalmas és szórakoztató időtöltést kínálunk. A gyerekek öt napon át ismerkedhetnek az egykori Zselicségben és Belső-Somogyban élő paraszti társadalom múltjával. Táborlakóink belekóstolhatnak a régi paraszti gazdálkodásba, kipróbálhatják a házkörüli munkákat, elmélyülhetnek kedvenc alkotó tevékenységükben. Megttanulhatják körmönfonás, kötélverés minden csinját-binját és elsajátíthatják a csuhébábok, levélnyomatok, gyöngykarkötők, terménybábok készítését is. A tábor során bebarangoljuk a zselici rengeteget, megismerjük a dombság védett természeti értékeit, a helyi vadon termő gyógynövényeket és jótékony hatásukat.

 

Természetesen  a mesére és a játékra is nagy hangsúlyt fektetünk, libalegelőn csülközünk, métázunk, és utolérjük a sánta bébicet. 

 

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Regisztrációra 2021.október 20-ig van lehetőség!

 

vályog.jpg

tábor napközi gyerekprogram kirándulás játék


Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Rendezvények

A Szennai Skanzen minden hónapra tartogat egy-egy igazán jó programot. Ismerje meg velünk néphagyományainkat, Somogy megye féltve őrzött kincseit. Szemezgessen programjaink közül!
... ahol hagyományaink tovább élnek!

nyitvatartás: kedd-vasárnap 9:00 - 17:00

Elérhetőségek:
7477 Szenna, Rákóczi u. 2.
Telefon: +36 (82) 584 013
E-mail:szenna@sznm.hu