Big
Normal
Tablet
Mobile

Hasznos információk

Minden, amit tudni kell az óvodai, iskolai csoportos kirándulásról: árak, programok megrendelése, utazás, étkezés.
Szerző: 2016. szeptember 06.

A múzeumpedagógiai foglalkozás díja 950 Ft/fő, ami magában foglalja a múzeumi belépődíjat. Tantestületi vagy iskolai kiránduláshoz igény szerint fél- vagy egész napos, szakmai vagy tematikus programcsomagokat is összeállítunk.

 

muzej.jpg

 

Az iskoláknak, oktatási intézményeknek lehetőségük van múzeumpedagógiai bérletet váltani, hogy a gyermekek minél kedvezőbben vehessenek részt a különböző foglalkozásokon. Az iskola vagy óvoda nevére kiállított bérletet bármelyik osztály, csoport felhasználhatja. a bérlet 3 szabadon választott programra jogosít, egy foglalkozáson maximum 30 fő vehet részt. Bérlettel az eredeti 950 Ft/fő helyett 600 Ft-ba kerül egy foglalkozás diákonként.

A múzeumpedagógiai bérlet ára 54.000 Ft

 

A megrendelés menete:

A foglalkozások kiválasztásakor kérjük, vegye figyelembe az ajánlott korosztályt, valamint a foglalkozás időtartamát, hogy a gyerekek sikerélménnyel távozhassanak a Múzeumból.

Kérjük, a tervezett látogatás előtt legalább két héttel telefonon egyeztesse velünk a kiválasztott programot!

 

A foglalás véglegesítéséhez írásos megrendelő küldése szükséges, letöltés itt!

A múzeum visszaigazolást küld a megrendelésről, amit kérünk kinyomtatni és érkezéskor a pénztárnál leadni! Ha átutalással kívánnak fizetni, kérjük jelezzék előzetesen telefonon a látogatás előtt legalább két héttel!

 

Lemondási feltételek:

A foglalkozásokat rossz idő esetén – a foglalkozás témájához illő – fedett helyszíneken tartjuk meg. A program lemondása csak írásban történhet a látogatást megelőző 48 óráig. Amennyiben a lemondás a program hetében történik, a megrendelő köteles a megrendelt program árának 50%-át, étkezési szolgáltatás árának 100%-át kifizetni. 48 órán belül történő lemondás esetén a megrendelt program teljes ára fizetendő. Késés esetén rövidített programot tudunk biztosítani a csoportoknak.

 

Öltözködés:

A múzeum szabadtéri jellegéből adódóan a foglalkozások egy részét szabadban tartjuk, ezért fontos, hogy a gyerekek az időjárásnak és a foglalkozás helyszínének megfelelően öltözködjenek. A változékony időjárásra számítva javasoljuk a réteges öltözködést, mindig szükség lehet esőkabátra, vízhatlan cipőre, az erős napsütés vagy szél elleni fejfedőre, napsütéses időben naptejre.

 

Kis múzeumi illemtan:

A Szennai Skanzen a Zselici Tájvédelmi Körzet területén fekszik. A múzeumban lévő épületek és a berendezési tárgyak pótolhatatlan értéket képviselnek. Kérjük, vigyázzon Múzeumunkra, hogy olyannak őrizhessük meg az utókor számára, ahogy azt elődeink megálmodták, amiért az itt dolgozók munkálkodnak! A kiállítások természetes környezetében a gyermekek felszabadultabban mozognak, azonban fontos, hogy a múzeumi viselkedés szabályait előre megismerjék.

 

Néhány jó tanács:

A balesetek megelőzése érdekében is kérjük, hogy a kapukra, korlátokra, kutakra a gyerekek ne másszanak fel! 

A foglalkozások ideje alatt az enni- és innivalót, rágógumit, telefont, stb. mindenki tartsa a táskájában!

 

A múzeum egész területén TILOS A DOHÁNYZÁS!

A múzeum területén található pihenőhely, ivóvíz, mosdó.

 

Tartalmas időtöltést, jó szórakozást kívánunk!

A Szennai Skanzen munkatársaiKapcsolódó cikkek
Látogatás

Rendezvények

A Szennai Skanzen minden hónapra tartogat egy-egy igazán jó programot. Ismerje meg velünk néphagyományainkat, Somogy megye féltve őrzött kincseit. Szemezgessen programjaink közül!
... ahol hagyományaink tovább élnek!

nyitvatartás: kedd-vasárnap 9:00 - 17:00

Elérhetőségek:
7477 Szenna, Rákóczi u. 2.
Telefon: +36 (82) 584 013
E-mail:szenna@sznm.hu